logga_2018_vit

Happiness - lycka - lycklig

Happiness, lycka, lycklig. Ja tack, det är fina ord. Ord laddade med värde för oss alla. När något blir/är laddat med ett värde så innebär det oxå att förväntningar följer. Precis så som marknadsföring går till; något skall föra marknaden...någon förför med ett förväntat värde, men här är det luriga; det är inte säkert att du & jag tycker och känner likadant inför/i en sak, person, ett sammanhang eller en upplevelse...DO YOU GET IT...?
It is quite complicated actually....OCH det är därför som det är viktigt att just Du känner i dig när du har bra vibrationer; goda, varma vibrationer. Det tror jag är happiness, lycka, lycklig. Kanske kan man söka den, men en sak är säker; Du kan skapa den...VIBRERA MERA helt enkelt!
Var nyfiken på dig själv. Lycka till.