logga_2018_vit

Att ta sin personliga utveckling på allvar -Du 2.0

I Skavlan pratade Henrik Scyffert om att han tycker att alla män över 40 borde gå i terapi. Absolut säger jag förstås. Kanske är jag partisk men faktum kvarstår; att gå i terapi är att ta sig själv på allvar och sitt liv på allvar. Det gäller oss alla. Både män och kvinnor. Vem vill inte "levla" som de unga säger? Vilken version av dig själv är du nu? 1.0?
På kinesiska betyder ordet kris UTVECKLING. Ofta krävs det någon typ av kris för att utveckling skall vara möjlig eller efterfrågad. Vi behöver något som skakar om oss såpass att vi är beredda att med värme titta på oss själva...och andra, och utvecklas istället för att invecklas eller avvecklas. Fint va? I dessa dagar har vi gott om kriser att bli omskade av. Ta vara på det. "Levla" du med. Kanske till 2.0. Var nyfiken på dig själv. Vi ses därute. Lycka till.