logga_2018_vit

Sluta "mindfulla". Lugn...vadå lugn!?!

Sluta "mindfulla". Ja. Livet & du känns och det ska kännas. Det är kraft som känns; känslor. Denna kraft är en användbar energi, som en propeller. Är du igång? Känner du? Bra. Fortsätt så. Här finns liv, liv i ditt liv. Detta skall inte "mindfullas" bort. Att bli mindful är istället att bli medveteheten om det som händer i dig. När din energi är vid liv kan du förankra den kraften och energin på ett klokt ställe. Kroppen är ett klokt ställe; hjärta & hjärna i samarbete. Nu gissar jag att du känner dig stark, och nöjd, kanske t o m GLAD. Vad bra. Det ska du, för du är i kontakt med dig själv och har positiv kontroll över din kraft. Från den här basen blir dina beslut och ageranden kloka för dig...och oss. Du kan säga ja. Du kan säga nej. Du är i, och håller din kraft. Vackert. Viktigt. Du kan hålla och känna kärlek/empati. Var nyfiken på dig själv - lycka till!