logga_2018_vit

Naturligt...? Naturligtvis, att känna är helt naturligt.

"You are not a mess. You are a feeling person in a messy world."

Citatet kommer från Glennon Doyle Melton. I mig slog det an. Vi lever i en tid då det inte är helt enkelt att veta vad som är vad. Och vad som är naturligt...vad som hör livet till? Vad som inte är ett problem utan en våg att rida på, en värld att våga vara i. Jag tänker på KÄNSLOR. Känslor som är rörelser i kroppen. Reaktioner. Svar. Vibrationer. Inget annat. Rör det sig utanför dig, hos någon annan kan det hända att den rörelsen även känns i dig...och det är ju bra, när det är sköna känslor. Vad händer när det är mindre sköna känslor då? Ja, ett sätt att ju att göra allt för att inte känna dem. Men då kan jag heller inte känna MED dig. Med- känsla/empati tror jag är det viktigaste redskapet, och mest värdefulla tillgång vi människor besitter idag. För vi blir alla berörda av vad som händer i vår värld på något sätt. Och då är det en skön känsla att få hålla i någons händer. Att möta någon. Någon som är där. Är här. Och inte någonannanstans frenetiskt arbetande på att bli av med känslan/rörelsen som fanns. I dig. Och i mig. We are in this world together you know. Välj att vara HÄR. Med allt. Var nyfiken på dig själv. Lycka till. Vi ses.