logga_2018_vit

Måste jag...eller om konsten att inte missa sig själv

-Måste jag... gå den vägen? -Nej, men trust me; du vill det. När du gjort det. Jag jobbar ju med personlig utveckling som psykosyntesterapeut. Det är inget konstigt. Inget märkvärdigt. Inget fuffens. Det är livet. Vi jobbar med livet. Att få det på banan, att utöka, djupna, att förstå vad som hänt och händer, att respektera det som hänt och händer och sedan ta platsen som förare i den egna bilen med hela sig; med hjärta & hjärna för sig själv och andra. Det blir ofta så bra. Och det känns bra. "Happiness is an inside job." Detta är inte en lätt resa. Urviktig. Inte lätt. Men rätt. Trust me...du vill inte missa dig själv. När frågor, funderingar, skav, sömnsvårigheter och annat tar mer och mer beslag på dig då är det dags. Det är inget konstigt. Du är där du skall vara. Det är naturligt. Utveckling kallar. Var nyfiken på dig själv. Lycka till. Du är alltid välkommen.