logga_2018_vit

Våga visa kärlek

Att våga. Att våga visa. Att våga visa allt. Att våga visa KÄRLEK. Kärlek bottnad i omtanke och värme inifrån...något annat än kåthet och sexuellt intresse. "The Path of the Heart." Kan du se mitt hjärta....kan du känna det? Kanske som en varm känsla som kan komma, fortplantar sig, vill ut och delas med av. Jag står personligen på en plats där jag är hjärtligt trött på hur enkelt det kan vara att visa den motsatta känslan; HAT. Låt oss göra det lika enkelt att visa den varma känslan; KÄRLEK. Reflektera över vad kärlek är för Dig. Det är ett fruktbart första steg. Då vet du sedan vad du kan ge till andra. Viktig kunskap som man kanske inte lär sig i skolan. Sedan ger du det till andra. Skulle du kunna tänka dig att visa lite idag?... spontant...för någon du inte känner och som du aldrig kanske kommer få något tillbaka utav....? Skulle du? Du kanske redan är igång? Gott. En kärlekbombare igång till. Vad bra. Förra veckan såg jag utställningen Girls girls girls av Julia Peirone (går tom 18 mars 2018) på Göteborgs Konstmuseeum. Jag upplevde att den utställningen satte fingret på en utsatthet en ung människa (inte bara girls) befinner sig i i en brytningstid då att bli bekräftad och sedd som unik och viktig varelse är extra stort, med en kropp och en sexualitet, men framförallt med ett ❤️. Låt oss visa varandra mer ❤️ därute. Det kan aldrig bli för mycket av den känslan. Vi ses i vimlet.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln