logga_2018_vit

Vila - det nya självklara?

Hej du. Finns det en propeller som styr dig inifrån? Har du en önskan om det effektiva och perfekta livet? Livet där vi håller våra små barn och de bara gurglar och ler och vi har nystruken ljusblå skjorta på den utvilade och vackra kroppen. I bilden ingår inga ljud, inga dofter....inga känslor. Den vill skapa känslor, kanske känslan av DET PERFEKTA LIVET. I det perfekta livet är ingen trött, alla är påfyllda, på hugget och med många bollar i luften. Häromåret kom en bok av Tomas Sjödin min väg som heter "Det händer när du vilar". Va...?!, tänkte jag OCH ÄNDÅ köpte jag boken. Någonting inom mig visste vad jag behövde...att vila; att riktigt skapa utrymme för avslappning, återhämtning och påfyllnad av näring som jag som människa behövde; närhet, skratt, andras berättelser, levande ljus, tystnad, ro, omtanke. Ooohhh...vad skönt!!! Puh, vad jag hade sprungit utan att stanna i depå för påfyllnad inåt. Idag känner och vet jag vad jag behöver och det är ingen slump att jag har min mottagning på ett yogaställe. Nu önskar jag dig, att du ger dig tillåtelse att riktigt sjunka ner i dig själv och hämta in näring till de ställen som behöver det bäst just nu. Kanske är det hjärtat...? Låt vila bli det nya självklara. Var nyfiken på dig själv. Lita på Dina signaler; Din kropps signaler. Viktigt på riktigt. Lycka till.