logga_2018_vit

OM ATT VÄXA SOM MÄNNISKA.

Att gå i terapi är att ta sig själv på allvar

VI PRATAR OM HELA DIG.

Du vill växa och utvecklas som person. Vecklas ut. Hitta växtkraft. Det är vackert. 

Du är välkommen till mig när du vill jobba med din egen utveckling. Kanske behöver du ge dig själv nytt utrymme.  Jag är samtalsterapeut och psykosyntesterapeut och arbetar utifrån psykosyntesens synsätt på människan. Psykosyntes är en praktisk psykologi med focus på kärlek, vilja och livskraft. Det är ett sätt att förhålla sig till livet där man inkluderar det naturliga att utvecklas och växa inifrån. Psykosyntesen ser till hela människan. Hela dig. Den utgår ifrån att vårt sätt att relatera gör avtryck på allt. På engelska kallas psykosyntes ”The art of relationship" - konsten att relatera till hela sig själv och till andra, för att skapa och leva ett balanserat, hållbart och kärleksfullt liv i världen. Att välja glädje, kärlek och empati, skönhet och möjligheter ... eller inte. Det är upp till dig och mig.

Eftersom själen inte vågade så sa kroppen till slut ifrån och jag mådde dåligt både psykiskt och fysiskt. Nu börjar jag så sakta förstå hur allt hänger ihop och det gör skillnad i livet…
verklig skillnad!                

En klient berättar

VÄGEN TILL DIG SJÄLV.

Du kan se att komma till mig som personlig träning av de ”inre musklerna" för att stärka och få ihop delar i dig till en helhet för ett kärleksfullt samspel med dig själv....och därefter... ett kärleksfullt samspel med andra. 

Vi människor är tänkta som en helhet med kropp, själ och intellekt som samspelar och utvecklas gemensamt. Idag lämnar vi ofta detta samspel och utveckling och vi känner stress, sover dåligt, går in i väggar, övertänker och undertänker, överkänner och underkänner. Att livet går upp och ner, det är naturligt. Vad som inte är naturligt är att inte lyssna på sig själv och sitt eget samspel. Det är viktigt, på riktigt. Att leva känns. Det ska kännas. Att växa känns, och märks. 

Har du bestämt dig? Du är varmt välkommen. Vi träffas i samtal på min mottagning eller via Skype.

Boka tid för ett första samtal...

Kontakt

PEACE IN MIND AB
Kodakhuset Nya Hovås, Balans Yoga
Hedtångsvägen 14
436 55 HOVÅS

TEL  0735-88 82 44
Epost monika@peaceinmind.se

Följ mig ...

Dela