logga_2018_vit

"VAR ALLT DU ÄR."

MONIKA JOSEFSSON.

Jag heter Monika Josefsson, är diplomerad samtals- och psykosyntesterapeut och  driver Peace in mind AB. Jag arbetar med klienter i spännande enskilt personligt utvecklingsarbete som inkluderar hela personen.

Jag tilltalas och inspireras mycket av psykosyntesens respekfulla sätt att kärleksfullt förhålla sig till hela människan. Förutom arbete i min egen praktik arbetar jag även på PsykosyntesInstitutet i Göteborg som koordinator på grundutbildningen, kursledare på kursen "Självkännedom med Psykosyntes - 1 dag" samt kommunikationsansvarig. Du märker också när du bokar tid hos mig att jag ingår i de terapeuter som går att boka via PsykosyntesInstitutet. Jag har även uppdrag nationellt för vår yrkesorganisation för professionella psykosyntesare; Psykosyntesföreningen. I mitt arbete drivs jag av min önskan att göra psykosyntesen som förhållningssätt tillgängligt och synligt för fler. 

Min vision & intention

Min vision är att vi alla tar oss själva på allvar som människor och ser hur det börjar med oss. Att vi ser att det är ett val att leva medvetet och ta vår egen självutveckling och livsresa på allvar genom att ge den kraft, tid och utrymme. Att det är en gåva av guld, för att vi påverkar varandra i allt, alltid.

Jag vill medverka till att sprida lust och inspiration till den som vill starta/ta ansvar för sin egen självutveckling och att sedan arbeta konkret som motpart/personlig tränare i det personliga utvecklingsarbetet. 

Min utbildning - Diplomerad Psykosyntesterapeut

  • Diplomerad Psykosyntesterapeut från PsykosyntesInstitutet i Göteborg (5-årig utbildning)
  • medlem i Psykosyntesföreningen*; yrkesorganisation för professionella psykosyntesterapeuter, coacher och konsulter
  • följer etiska regler som bl a innebär att jag har har tystnadsplikt, ansvarsförsäkring och går i fortlöpande handledning och fortbildning

* Psykosyntesföreningen är en yrkesorganisation i Sverige för diplomerade psykosyntesterapeuter som är utbildade enligt kriterier från EAP - European Association for Psychotherapy)och EFPP - European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy).. Läs mer på www.psykosyntesforeningen.se

Kontakt

PEACE IN MIND AB
Kodakhuset Nya Hovås, Balans Yoga
Hedtångsvägen 14
436 55 HOVÅS

TEL  0735-88 82 44
Epost monika@peaceinmind.se
Boka direkt [HÄR]

Följ

Dela