logga_2018_vit

"VAR ALLT DU ÄR."

MONIKA JOSEFSSON.

Jag heter Monika Josefsson och är diplomerad samtalsterapeut och psykosyntesterapeut. Jag tilltalas och inspireras mycket av psykosyntesens respekfulla sätt att kärleksfullt förhålla sig till oss alla som hela, naturliga människor i en ständigt föränderlig omvärld som vi påverkas av och som vi har påverkats av. Sedan 2014 driver jag Peace in mind AB med samtalsmottagning. Jag har två mottagningar; en i centrala Göteborg och en i Nya Hovås i Hovås. Här tar jag emot klienter där vi arbetar med spännande enskilda personliga inre utvecklingsarbeten, som inkluderar hela personen.

Jag ser så mycket gott från mötet med psykosyntesen som arbetsform och synsätt och drivs av min önskan om att psykosyntesen med sitt naturliga förhållningssätt skall bli tillgängligare och synligare för fler. Därför arbetar jag vid sidan av arbetet i min egna praktik med uppdrag för PsykosyntesInstitutet i Sverige  och Psykosyntesföreningen. På PsykosyntesInstitutet har jag uppdrag som kommunikationsansvarig, koordinator på grundutbildningen och kursledare på kursen "Självkännedom med Psykosyntes - 1 dag". Du märker dessutom när du bokar tid hos mig att jag ingår i de terapeuter som går att boka via PsykosyntesInstitutets bokningssystem. Detta är ett helt nytt system i sin linda som vi startat under hösten 2018 för att du enkelt skall kunna hitta och boka samtalsterapeut, se www.bokaterapeut.se. För Psykosyntesföreningen, som är en av yrkesorganisationerna för professionella psykosyntesterapeuter, coacher och organisationskonsulter; har jag diverse uppdrag som sträcker sig nationellt.

Min vision & intention

Min vision är att vi alla tar oss själva på allvar som människor och ser hur det börjar med oss. Att vi ser att det är ett val att leva medvetet och ta vår egen självutveckling och livsresa på allvar genom att ge den kraft, tid och utrymme. Att det är en gåva av guld, för att vi påverkar varandra i allt, alltid.

Jag vill medverka till att sprida lust och inspiration till den som vill starta/ta ansvar för sin egen självutveckling och att sedan arbeta konkret som motpart/personlig tränare i det personliga utvecklingsarbetet. 

Min utbildning - Diplomerad Psykosyntesterapeut

  • Diplomerad Psykosyntesterapeut från PsykosyntesInstitutet i Göteborg (5-årig utbildning)
  • medlem i Psykosyntesföreningen*; yrkesorganisation för professionella psykosyntesterapeuter, coacher och konsulter
  • följer etiska regler som bl a innebär att jag har har tystnadsplikt, ansvarsförsäkring och går i fortlöpande handledning och fortbildning

* Psykosyntesföreningen är en yrkesorganisation i Sverige för diplomerade psykosyntesterapeuter som är utbildade enligt kriterier från EAP - European Association for Psychotherapy)och EFPP - European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy). Läs mer på www.psykosyntesforeningen.se

Kontakt

PEACE IN MIND AB
Balans Yoga, Kodakhuset Nya Hovås
Hedtångsvägen 14
436 55 HOVÅS

PsykosyntesInstitutet i Sverige
Engelbrektsgatan 7 B, 5 tr
411 27 Göteborg
TEL  0735-88 82 44
Epost monika@peaceinmind.se
Boka direkt [HÄR]

Följ

Dela