logga_2018_vit

"VAR ALLT DU ÄR."

MONIKA JOSEFSSON.

Jag heter Monika Josefsson och är diplomerad samtalsterapeut och psykosyntesterapeut. Sedan 2014 driver jag Peace in mind AB med samtalsmottagning. Jag har två mottagningar; en i centrala Göteborg och en i Nya Hovås i Hovås. Här tar jag emot klienter där vi arbetar med enskilda personliga inre utvecklingsarbeten, som inkluderar hela personen.

Jag tilltalas och inspireras mycket av psykosyntesens respekfulla sätt att kärleksfullt förhålla sig till oss alla som hela, naturliga människor i en ständigt föränderlig omvärld som vi påverkas av och som vi har påverkats av. Jag ser mycket gott från mötet med psykosyntesen som arbetsform och synsätt och drivs av min önskan om att psykosyntesen med sitt naturliga förhållningssätt skall bli tillgängligare och synligare för fler. Vid sidan av arbetet i min praktik arbetar jag därför med uppdrag för skolan där jag utbildade mig: PsykosyntesInstitutet i Sverige samt för vår yrkesorganisation Psykosyntesföreningen. På PsykosyntesInstitutet har jag uppdrag som kommunikationsansvarig, koordinator på grundutbildningen och kursledare på kursen "Självkännedom med Psykosyntes - 1 dag". Du märker oxå när du bokar tid hos mig att jag ingår i de terapeuter som går att boka via PsykosyntesInstitutets bokningssystem. Bokaterapeut.se är ett helt nytt system i sin linda som vi startat under hösten 2018 för att du enkelt skall kunna hitta och boka samtalsterapeut.

Min vision & intention

Jag har en vision om att vi alla tar oss själva på allvar som människor. Att vi ser att och hur det börjar med var och en av oss. Det krävs ett medvetet val för att leva medvetet och ta sin egen självutveckling och livsresa på allvar. Det krävs att man ger den kraft, och tid; utrymme. Det är en gåva av guld, för vi påverkar varandra i allt, alltid. Tänk att få möta människor bakom sina inlärda mönster.

Jag vill medverka till att sprida lust och inspiration till den som vill starta/ta ansvar för sin egen självutveckling och att sedan arbeta konkret som motpart/personlig tränare i det personliga utvecklingsarbetet. 

Min utbildning - Diplomerad Psykosyntesterapeut

  • Diplomerad Psykosyntesterapeut från PsykosyntesInstitutet i Göteborg (5-årig utbildning)
  • medlem i Psykosyntesföreningen*; yrkesorganisation för professionella psykosyntesterapeuter, coacher och konsulter
  • följer etiska regler som bl a innebär att jag har har tystnadsplikt, ansvarsförsäkring och går i fortlöpande handledning och fortbildning

* Psykosyntesföreningen är en yrkesorganisation i Sverige för diplomerade psykosyntesterapeuter som är utbildade enligt kriterier från EAP - European Association for Psychotherapy)och EFPP - European Federation for Psychosynthesis Psychotherapy). Läs mer på www.psykosyntesforeningen.se

Mottagningar

PEACE IN MIND AB
Balans Yoga, Kodakhuset Nya Hovås
Hedtångsvägen 14
436 55 HOVÅS

PsykosyntesInstitutet i Sverige
Engelbrektsgatan 7 B, 5 tr
411 27 Göteborg

Dela