Att reflektera

 
unsplash-image-3_Xwxya43hE.jpg

Att reflektera

Reflekterar du? Hur gör du då? Sätter du dig, går du, står du? Spenderar du tid med dina tankar och dina känslor? Bra i så fall. Det är inte alla som gör det. Att spendera tid med sig själv är en förutsättning för att vi skall kunna höra oss själva. Visst låter sambandet enkelt men det verkar faktiskt som att vi ganska ofta glömmer detta samband. Vi lyssnar på poddar, lyssnar på andra, läser böcker, tittar på tv/film och tar in mer och mer, och mer, av det som kommer utifrån. Kanske till och med så att det fyller oss. Det som kommer utifrån. Att det fyllt oss. Där går vi runt fyllda och påfyllda av kunskap och andras reflektioner.

Tänk om…du skulle ge ditt inre lite mer space, lite mer av din tid och nyfikenhet och få vara lite mer av din reflektionsyta. Hur skulle ditt liv se ut då?

“Två sanningar närmar sig varann, en kommer inifrån, en kommer utifrån och där de möts har man en chans att få se sig själv.” –Tomas Tranströmmer

Vill du utforska detta närmare? Vad som är dina mönster och strategier? Vad som är du, hittills. Och vad som är din längtan, just nu.

Varmt välkommen att förstå dig själv mer,

Monika Josefsson

Dipl. Samtalsterapeut

Dipl Mindfulnessinstruktör


Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra; ditt kloka inre ledarskap. Ett ledarskap med hjärta och hjärna. För att du/ni skall kunna skapa, leva och leda ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.