Självklart sökbar via 7999.se - Guiden för alternativa behandlingar

 
Collage 7999.se.jpeg

Jag är sökbar via 7999.se - Guiden för alternativa behandlingar.

7999.se Guiden för alternativa behandlingar är en oberoende informationssida inom alternativmedicin. Här hittar du alternativterapeuter som finns i din kommun och de som arbetar över hela landet. Här finns också information om olika behandlingsmetoder.

7999.se har som mål att vara lika välkänt och självklart att vända sig till för den som söker en alternativterapeut, som 1177.se är för den som söker traditionella behandlingar.

“-Vi hoppas att du kommer att finna den terapeut och den behandlingsmetod som kan hjälpa just dig till hälsa och välmående, berättar Susanne Jönsson, som är grundare av 7999.se och som har arbetat med alternativa behandlingar i mer än 20 år. Mitt engagemang i detta kommer från min önskan att vi ska ha samverkan mellan alternativ och traditionell vård. 7999.se är mitt sätt att skapa ett tydligt alternativ för att man enkelt skall kunna hitta den alternativterapeut man behöver samt att kunna hitta information om olika alternativa behandlingstekniker, fortsätter hon. För mig är det viktigt att sidan är oberoende och inte knuten till något förbund eller liknande, vi tror på mångfald och på att alla behövs, avslutar Susanne.”

Detta tror jag på. Därför är jag sökbar via 7999.se.

Klicka här om du vill hitta mig via 7999.se.

Varmt välkommen till mig och min verksamhet,

Monika Josefsson dipl samtalsterapeut, dipl mindfulnessinstruktör och Europeisk Auktoriserad Counsellor RACS® på Peace in mind

#peaceinmind #letlovelead #låtkärlekenslårot #starthappinesswithasmile #joy #psykosyntes #psychosynthesis #diplomeradpsykosyntesterapeut

Peace in mind grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.