Jag vill att du skall finna 'Peace in mind'

 
unsplash-image-h9NU6laTNzM.jpg

Jag arbetar med att hjälpa dig hitta Peace in mind. Att hitta platsen med inre lugn, inre ro ‘Peace in mind’. Fred, ro, samspel, empati, respekt, acceptans… kärlek. Det som finns och kan växa till sig men som behöver platsen ‘Peace in mind’.

Jag märker att genom att hitta, känna, utforska, stärka och veckla ut den platsen i var och en av oss så stärker vi vårt inre ledarskap. Vi börjar känna oss själva inifrån och ut och börjar möta och ta in världen därifrån. Du blir inkluderad. Jag blir inkluderad. Det är fint. Riktigt fint. Och viktigt. Verkligen på riktigt.

Den italienske läkaren Roberto Assagioli som grundade psykosyntesen sa;

“-Låt det kärleksfulla bli starkare och det starkare kärleksfullare.”

För ofta finns det en obalans här. En icke-kontakt, en icke-medvetenhet, en o-närvaro i oss själva som inte blir bra. I längden. Och det skall vara bra. Vi människor behöver vara i balans. Med oss själva. Att vi finns med. Var finns vi annars? Nej, vi söker det. Det är meningen. Det är denna processen jag arbetar med. Ofta behöver vi lära om och lära mer, om oss själva. Oj, vad gott jag har sett och känt att det ger. Först, genom min egen resa och sedan genom mitt pågående klientarbete med psykosyntesen som bas i nu snart 10 år. Allt det positiva som växer till sig i mötet mellan människor; att du möter dig och att vi möter varandra.

Monika Josefsson

dipl. samtalsterapeut med psykosyntesen som bas
dipl. mindfulnessinstruktör

 

Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.