Mitt i livet bytte jag yrkesbana

 
Monika-2021_2000px-SV.jpg

Jag var mitt i livet. Och jag visste att jag ville byta bana. Men inte hur. Jag visste vart och mitt varför. Jag visste att jag ville se och inkludera, relatera, leva och arbeta och utifrån starka mänskliga grundläggande behov och värderingar. Idag gör jag det och arbetar så. 2014 tog jag stolt emot mitt diplom från Psykosyntes Institutet i Sveriges 5-åriga terapeututbildning och startade Peace in mind AB. Nu är jag där jag ville och inkluderar och värderar båda hjärta och hjärna i mitt liv och i mitt arbete. Den gemensamma nämnaren i allt jag gör handlar om människan; jag arbetar som samtalsterapeut med psykosyntesen som bas.

“Den gemensamma nämnaren i allt jag gör handlar om människan; jag arbetar som samtalsterapeut med psykosyntesen som bas.”

Se min CV direkt…

Med mig i detta har jag ett tidigare arbetsliv inom kulturliv och näringsliv. Utbildningar. Några. Och, mitt liv såklart. Många gånger innan var det antingen mycket hjärna eller mycket hjärta. Ofta inte i ihop. Jag ville få ihop det. Det tog mig till PsykosyntesInstitutets 5-åriga terapeututbildning till samtalsterapeut med psykosyntesen som bas. Jag hade precis fyllt 42. 2014 kunde jag titulera mig Diplomerad Psykosyntesterapeut. Glädjen och stoltheten var stor.

Monika Josefsson

dipl. samtalsterapeut med psykosyntesen som bas
dipl. mindfulnessinstruktör

 

Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.