Förstå dig själv mer

 
Förstådigsjälvmer.jpg

Förstå dig själv

När jag pratar om att gå i terapi med någon så brukar jag säga; Bara gå! Du kommer att ångra dig om du inte går fast det kommer du ju förstås aldrig veta då. Jag ser terapi som att gå in i depå med sig själv. För att förstå sig själv mer, bättre och varmare.

Visst förstår du dig själv och jag förstår mig men tänk om det finns mer? Att det finns mer att se, upptäcka och utforska kanske? Tänk om livet blir rikare och lättare när vi förstår mer?

När vi är små barn är många ofta intresserade av våran utveckling. Kanske för att den är så tydlig. Någon lägger märke till den. Den stöttas. Den syns. Det syns när någon plötsligt ställer sig upp och går ifrån att nyss ha krupit på golvet. Det syns. Utveckling i vuxen ålder kanske inte syns så tydligt. Men den känns. Och den syns. I dina ögon. Både inveckling, avveckling och utveckling syns. Och känns. I dina ögon.

Ta väl hand om dig och ditt inre. Du är viktig.


Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.