Medvetenhet i en tid av kris

 

Vi lever i en väldigt speciell tid. Vi är i en global gemensam kris och i en tid då medvetenheten behöver växa på många områden. Detta parallellt med krishantering och navigering. Mycket är ovisst, faller, rör på sig, försvinner och kommer till. Invant kommer att behöva ersättas av nyskapat, raserat kommer att behöva byggas upp nytt.

I kristid väcks känslor. Naturligtvis. Så är det och så skall det vara. Rädsla och oro . Vi människor vill leva i trygg förutsägbar miljö. Nu är vår miljö inte förutsägbar. Ett faktum.

Vad då göra med oron och rädslan och andra känslor som väckts? Känn dem. Känslorna är viktiga. De är var och ens kompass mot kloka beslut i slutändan. De sitter på den energi och klokskap vi behöver för att skapa och förankrade kloka steg i önskad utveckling. Hjärta och hjärna i samarbete. Till det samarbete behöver vi våra känslor. Vi behöver känna dem, vara medvetna om dem och respektera samt inkludera vad de säger.

Ge ditt hjärta och hjärna utrymme för reflektion. Det är viktigt nu. På riktigt.

Vill och behöver du reflektera runt detta eller något annat kan du boka tid för samtal nedan. Du är varmt välkommen.

Monika Josefsson

dipl. samtalsterapeut/ psykosyntesterapeut

dipl. mindfulnessinstruktör

**************************************************************

Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.