Samtalsterapeut med psykosyntesen som bas

 
Dipl_terapeut_marke190420_outlined jpg för webb.jpg

Samtalsterapeut med psykosyntesen som arbetsbas

Välkommen, till mig. Jag heter Monika Josefsson och är diplomerad psykosyntesterapeut och arbetar som samtalsterapeut med samtal i alla former med psykosyntesen som min arbetsbas.

Min yrkesbana har innehållit många steg. Mitt i livet bytte jag riktning. Jag ville se och inkludera, relatera, leva och arbeta utifrån starka mänskliga grundläggande behov och värderingar. Detta tog mig till PsykosyntesInstitutet i Sveriges och deras terapeututbildning. 2014 tog jag efter fem fantastiska och lärorika år stolt emot mitt diplom som ger mig behörighet att verka som transpersonellt integrativt inriktad samtalsterapeut. Hösten 2014 startade jag Peace in mind AB.

Psykosyntesen är en transpersonell psykologi med ett holistiskt synsätt. Som psykosyntesterapeut möter jag den som söker sig till mig i fördjupande livs- och utvecklingsprocesser. I Sverige ses psykosyntesen som en alternativ terapi och vi arbetar oftast i privat regi inom friskvårdssektorn. Det ser lite olika ut i Europa och övriga delar av världen om psykosyntesen blivit inkorporerad i universitetsvärlden eller inte. Läs mer om psykosyntesen här.

En diplomerad Psykosyntesterapeut är utbildad mellan 3 till 5 år. Min utbildning på PsykosyntesInstitutet sträckte sig över fem år.

- DIPLOMERAD PSYKOSYNTESTERAPEUT

En diplomerad Psykosyntesterapeut från Psykosyntesinstitutet i Sverige innebär följande

*samtalsterapeut med 5 års utbildning godkänd av EAP-European Association of Psychotherapy

*möter dig i samtalsterapi kring livets alla frågor

*holistisk grundsyn på människan - utrymme för tankar, känslor, kropp, själ och längtan

*stödjer personlig och professionell utveckling

*använder olika metoder anpassade efter individ och situation

Varmt välkommen till mig och min verksamhet,

Monika Josefsson Peace in mind AB

Diplomerad Psykosyntesterapeut,

Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Europeisk Auktoriserad Counsellor RACS®

#peaceinmind #letlovelead #låtkärlekenslårot #starthappinesswithasmile #joy #psykosyntes #psychosynthesis #diplomeradpsykosyntesterapeut

Peace in mind grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.