Bokaterapeut.se vill göra det enkelt att prata med en terapeut

 

Jag ingår i en grupp med kollegor som har skapat en plattform för att det skall vara enkelt att boka en terapeut. Och särskilt en psykosyntesterapeut. Därför skapade vi bokaterapeut.se.

Vi är ett nätverk av professionella psykosyntesterapeuter i Sverige, som samlas på bokaterapeut.se så att du enkelt och överskådligt kan se vilka vi är och ta kontakt. Du väljer om du vill boka att ha samtal på plats eller online.

Välkommen till bokaterapeut.se och möt våra terapeuter.

Psykosyntesens ursprung – den äldsta terapiformen du inte har hört talas om?

1989 tog psykosyntesens sina första officiella steg här i Sverige via PsykosyntesAkademin i Stockholm och PsykosyntesInstitutet i Göteborg. Sedan dessa har många genom kurser och utbildningar med psykosyntesen som bas fått uppleva vad psykosyntesens verktyg och synsätt ger i deras liv; ny näring, nya insikter, nya perspektiv och en större medvetenhet om vem man är och hur man fungerar som människa. En del av oss gick även den längsta av utbildningarna till Diplomerad Psykosyntesterapeut.

Fram till idag har psykosyntesterapi varit en alternativ terapi i Sverige, därför sprids alla som diplomerats ut efter examen under sitt eget varumärke i egen regi. Detta satt jag och tänkte på när jag var nykläckt Psykosyntesterapeut; ”- Hur vet de som söker oss att vi faktiskt har samma arbetsbas med likvärdig utbildning och kvalitetssäkring?”. Jag tittade runt och det slog mig att det var svårt att se. Jag tänkte; Vad kan vi göra åt det, vi vill ju visa vilka vi är och vara lätta att hitta för dem som söker oss?”

Därför finns nu bokaterapeut.se. En plats online där våra terapeuter och psykosyntes kan samlas och synas för dom som behöver hitta och boka oss.

Monika Josefsson

Dipl. samtalsterapeut med psykosyntesen som bas
Dipl. mindfulnessinstruktör

 

Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi samt program för enskilda, medarbetare och ledare. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra. För att du/ni skall kunna skapa och leva ett mer medvetet, balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.