Det hör till människans grundläggande behov

 
kvinnablickarmothavet.jpeg

Vi människor är under utveckling hela livet. Ibland är det en kris, som just nu även är global, som leder oss framåt, ibland är det vår nyfikenhet och längtan att förstå oss själva eller våra kära lite bättre. Ibland är det stor press som nästan gör att vi själva helt försvinner som gör att vi förstår att det är något. Kanske börjar vi att sakna oss själva. Och leta. Vår väg inåt har börjat.

Det hör till människans grundläggande behov att prata, reflektera, dela, känna, se och upptäcka mer av sig själv och andra. Att höra sig själv. Det är att investera i sig själv. Att lära om känslor, tankar, dina upplevelser. Det som är. Det som verkar vara. Det som varit. Det som formats. Det som blev. Dit du vill framöver och kanske längtar efter. Att hitta, veckla ut och stärka ditt eget inre ledarskap. Ett klokt inre ledarskap. Kanske hitta mod att vara dig själv? Och hitta den platsen med inre lugn, inre ro ‘Peace in mind’.

Vill du förstå dig själv bättre? Hur du mår. Vem du är. Behöver du stöd i en förändring? Stöd i kris. Hitta nya vägar. Se dig själv. Kanske hitta tillbaka till dig själv. Längtar ni efter mer kontakt med varandra?

Välkommen att upptäcka mer av dig själv. Ett samtal för det som är just idag eller ett första samtal för ett längre arbete för att möta och lära känna mer av dig själv. Online eller på plats i centrala Göteborg. Vill du läsa mer om vad jag erbjuder kan du läsa här.

Varmt välkommen

Monika Josefsson dipl samtalsterapeut/ Peace in mind