Öppna upp - i din takt, när du vill och om du vill

 

Jippiee! Restriktionerna har hävts, de är borta. Oj, känslan är annorlunda på gatan utanför min mottagning idag. Vad fint. Det känns liksom som att något, något, har lättat.

Det räcker så. Jag behöver inte veta mer om vad det är. Känslan att något har lättat, i mig och utanför mig, det räcker. Känslan som sprider sig är lätt och skön. Inte tung att bära.

Jag smakar på vad jag är i allt detta. Två år av nya instruktioner/restriktioner nästan varje dag, i alla fall varje vecka. Det har varit något att bära. I luften. Det märker jag nu. Så har det varit, och nu, får vi öppna upp igen; allt som varit stängt. 'Psalmen ‘Den blomstertid nu kommer’ kommer till mig;

Den blomstertid nu kommer
med lust och fägring stor.
Du nalkas, ljuva sommar,
då gräs och gröda gror.
Med blid och livlig värma
till allt som varit dött,
sig solens strålar närma,
och allt blir återfött.

Allt blir återfött när solens strålar värmer. Vi öppnar upp, dörrar, kontakter, sinnen, utrymmen, leenden och våra hjärtan kanske. Allt blir återfött.

Det, känns. Fint.

Öppna upp - i din takt, när du vill och om du vill. Du väljer , du bestämmer.

Ta din tid. Var i din tid. Allt blir återfött. Det vackraste jag vet.

/Monika Josefsson, dipl Psykosyntesterapeut & dipl Mindfulnessinstruktör på Peace in mind


Peace in mind AB grundades 2014 och finns idag i Göteborg och online.

Peace in mind erbjuder samtal, terapi, samt program för enskilda, par/relationer och företag. Vi skapar ökad medvetenhet om relationen till dig själv och andra; ditt kloka inre ledarskap. Ett ledarskap med hjärta och hjärna. För att du/ni skall kunna skapa, leva och leda ett mer balanserat, hållbart och kärleksfullt liv.